Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MD

Dal byste mi prosím kontakt na dealera, nebo alespoň naznačte, na čem jedete, vypadá to fakt povedeně;-D

Kdyby byla jen setina té energie, kterou obec konspirátorská vynakládá na odhalování neexistujících spiknutí, směrována aspoň trošku účelněji, mohli jsme už ten dutý Měsíc dávno postavit vlastními kvantově-vibračními semireptiliánskými roboty (nebo tak něco).

0 0
možnosti
MR

Nevím jak by vesmírná stanice mohla stabilizovat Zemskou osu, vyvolávat přílivy a odlivy a vlastně by musela být stará 4,5 miliardy let, neboť díky  napomáhala transformaci planety a vzniku komplexního života.

Taktéž by na na ní působila gravitace Jupitera a Saturna a odtáhnout jí ... .

Navíc kdyby zde nebyla srážka mladé planety Země s planetou podobnou Marsu, Theia, jednak by se Země  netočila a neměla dnes 24 hodin a ani 4 roční období, sklon osy.

Co je zajímavé tak Měsíc tvoří vlastně původní plášť naší planety, jež byl vyvržen  při nárazu Theii do mladé Země, navíc počítačová simulace jasně poukazuje na tečný náraz a vytvoření disku vyvržené hmoty kolem planety z něhož se vytvořil Měsíc a Země dostala do vínku, 24 hodin dnes a 4 roční období, příliv a odliv ... .

Navíc na povrchu měsíce se nachází Helium 3, jež by mohl být novým energetickým zdrojem a je to díky nepřítomnosti atmosféry a jeho stáří.

Naše civilizace je vlastně výsledkem rovnice a určitých důležitých konstant na časové ose. Jinak řečeno naše planeta a sluneční soustava nepotřebuje na vznik komplexního života na jehož aktuální rovnici je vznik a určitý čas pro vytvoření lidské civilizace, vnější činitel prostě to má v "genech".

1 0
možnosti
JN

1.Nauč se česky

2.Je to strašný když někdo píše o vědě a ví o tom 100x méně než já lajk.

3 například, hustota je daná gravitací a atmosférou

4. mohl bych vásoparavovat do rána, ale k čemu, ses prostě sjel, myšlenky hranice nemají. Lidstvo ano. Umí je překonávat, jsem rád že fandíte v technologie. Ale dá to ještě spousty práce než budeme cestovat vesmírem. A otázka, jestli to k něčemu bude.

0 0
možnosti
Foto

tak zrovna vy jste na tu češtinu ten pravej ;-D

0 0
možnosti
Foto

Gabriel a mluví slovensky

2 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2196x
"Som Nikto, a predsa existujem," prehovoril Frater Neminem.

Nájdeš tu pár článkov o okultizme, satanizme, elitnej pedofílii, demiurgovi Saturnovi, tajných spoločnostiach, globálnej agende, filmovej a hudobnej agende, o psychonautických zážitkoch zmenených stavov vedomia, ďalej zväčša necudné poviedky, "poéziu", zverejnené zápisky z magického denníka Fratera Saepesa, opis snov a iné veci a rôznorodé hovadinky!
Autor si vyhradzuje právo na prezentáciu svojho pohľadu na svet.
Pre zdieľanie ďalších užitočných informácií slúži platforma na Telegrame zvaná Strážca poznania.