Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zápis z magického denníka Fratera Saepesa - XV.II.MMXVII

Mág Frater Saepes mal tri vízie, ktoré naznačujú, akým smerom sa má svet uberať. Prvou z nich bol pripravovaný kontroverzný atentát na Donalda Trumpa, druhou spustenie tretej svetovej vojny a treťou otvorenie brán pekiel na Zemi.

Zverejňovanie zápiskov z magického denníka Fratera Saepesa má prispievať k informačnému osvieteniu ľudstva, ktoré sa topí vo vlastných hovienkach a vôbec mu to nevadí. Úpadok vedomia nie je dobrá vec, aj keď sa Vás nevedomí ľudia snažia presvedčiť o opaku. Frater Saepes odhaľuje vo svojich zápiskoch nesmrteľne dôležité informácie, a tí pozorní jedinci ich zachytia hneď. Tým ostatným to ešte potrvá, ale všetko má svoj pravý čas a aj oni pochopia, že Frater Saepes je super. Obrázky použité v tomto článku nie sú zložkou fyzického denníka Fratera Saepesa.

ÚRYVOK Z MAGICKÉHO DENNÍKA FRATERA SAEPESA

Dátum zápisu a príslušné asociácie
Pätnásty deň v mesiaci Leviathanovom roku MMXVII po Kristovi.
Deň je zasvätený Merkúrovi.
Luna ubúda.
Tarotová karta dňa: Hviezda XVII.
Čas na zjavenie vízií o budúcnosti ľudstva.

Tri vízie
I. vízia - fraškový atentát na Donalda Trumpa
V prvej vidine som sa stal členom ochranky amerického prezidenta a alternatívnymi médiami uctievaného podvodníka Donalda Trumpa. Mojou skutočnou úlohou však bolo nenápadne ho zlikvidovať a vytratiť sa, pretože som bol agentom tajných služieb.

Hrali sme na ihrisku futbal. Bol deň. Isté jedlo, ktoré bolo otrávené, bolo pripravené pre Trumpa. Keď sme sa boli najesť, začal som sa cítiť malátne. Priotrávil som sa tým jedlom nechcene ja sám. Donald Trump dostal podozrenie, že ho chcem zavraždiť a chcel ma dať zlikvidovať. V ruke som držal tabletku, ktorou som ho mal v pláne uspať. Presvedčil som ho, že nie som atentátnik. Táto frašková akcia nevyšla.

II. vízia - spustenie tretej svetovej vojny a nastoľovanie vládnej diktatúry
V druhej vidine som kráčal s ruskou armádou cez mesto Zereth. V sprievode bol aj ruský prezident Vladimír Putin. Prišiel som za ním. Zrovna fajčil. Vypýtal som si od neho cigaretu. Otvoril balíček a ponúkol mi jednu. Povedal som mu po anglicky, že cigareta, ktorú mi daroval, mi chutí, a on povedal, že tieto cigarety nie sú moc dobré, lebo že sú "suché". Spýtal sa ma, či som videl film, ktorého názov mi nič nehovoril.

Bol som si vedomý toho, že USA chcú rozpútať tretiu svetovú vojnu, nie Rusko. Zrazu som v diaľke videl výbuch a plamene. Výbuch sa podobal atómovému hríbu, ale nebola to jadrová explózia. To vybuchlo Tesco v meste Nyitra. Amerika spustila tretiu svetovú vojnu a nedalo sa tomu nijako zabrániť.

Videli sme smerom k nám splašene utekať dve mladé ženy s odhaleným hrudníkom.

Vbehol som so stvoriteľkou Marry a niektorými ďalšími ľuďmi do obchodného domu. V obchodnom dome sa mne a stvoriteľke Marry ostatní ľudia, ktorí tam išli s nami, stratili, takže sme spolu zostali iba my dvaja. Dostali sme sa do skladu, do ktorého viedli výťahy a boli tu poukladané hračky. Ukradol som detské meče a utekali sme z obchodu preč.

Vonku na ulici ležalo na tráve mnoho ľudí. Všímal som si tam najmä tie najkrajšie ležiace ženy. Jedným z ľudí ležiacich na trávniku bol brilantný britský bádateľ David Icke. Išiel som za ním. Icke bol ožratý a dosť zúfalý. Okolo nás chodili policajti oblečení do najmodernejších policajných futuristických odevov. Nadával som na to, lebo to bol nepopierateľný znak vládneho fašizmu. Spýtal som sa Ickea, či má ľudstvo ešte nejakú nádej na záchranu. Neisto odpovedal, že má.

Potom som stretol sestru Sajmonu. Vzali sme so sebou koňa a vstúpili sme do najbližšej budovy. Kôň vyzeral zvláštne. Vyzeral byť nervózny. Začal erdžať a bol podráždený. Myslel som si, že ma pohryzie. Kôň nakoniec s rozbehom vybehol z budovy a zdalo sa, že sa dovracia.

III. vízia - diablovo oko a čoskoré otvorenie pekelnej brány
V tretej vidine vykúkalo zo steny vo veľkej kamennej budove veľké oko. Bolo to oko diablovo a pripomínalo mi oko z nejakého filmu. Považoval som to za neblahé znamenie.

Bol so mnou Malý brat a prankster Jay. Vošli sme do miestnosti, kde mali študenti niečo ako hodinu telesnej výchovy. Behali po miestnosti do kruhu a tancovali. V strede miestnosti, ktorá mala tvar kvádra, boli rozložené školské lavice. Študenti pri tancovaní hrali na rôzne nástroje a niektorí sa zabávali a smiali.

Ja som zatiaľ určil, kde by sa mohlo v miestnosti na stene zjaviť oko. Do tohto určeného miesta sme strieľali šípy z luku. Čoskoro sa tam zjavilo malé červené oko, ktoré som považoval za démonické oko. Premýšľal som nad tým, v akom čase sa otvorí brána do pekla.

Muzicírovanie v starom štýle
Keď nastala tma, sadol som si za kláves, nastavil na ňom zvuk harfy a hral akési staroveké melódie. Niekedy tá hudba pripomínala keltskú muziku. Takto som sa bláznil asi hodinu. Zjavili sa pri mne antickí a druidskí duchovia a tancovali do rytmu improvizovanej harfickej muzičky.

Hviezda
Pri jazierku v edene sedela na brehu nahá blonďavá ženská, ktorá naberala vodu do dvoch džbánov. Jeden džbán vylievala naspäť do jazierka a druhý na trávu. Kúsok od nej stál vták poznania Na nebesiach žiarila veľká žltá hviezda, okolo ktorej svietilo sedem menších svietiacich hviezdičiek. Pri tejto scéne, v ktorej sa žena cítila byť slobodná, som rozkošne meditoval.

Elektrické zvrátenosti
Samostatník Modrokocúr mal v byte nečakanú návštevu v podobe démona alebo ducha. V jeho byte dochádzalo k elektrickým anomáliám. Tieto poruchy elektricity Modrokocúr zachytil na kameru. Duch alebo démon, ktorý zrejme chcel s Modrokocúrom uzatvoriť nejaký obchodík, sa zľakol natáčania na kameru a radšej zmizol tam, odkiaľ prišiel.

Tom Riddle versus Aleister Crowley
Ešte dávnejšie som porovnal postavu menom Tom Riddle alias lord Voldemort zo ságy Harry Potter a britského mága Aleistera Crowleyho. Obaja sú/boli nechválne známi britskí čierni mágovia túžiaci po moci, obdivovateľoch a stúpencoch; študenti okultizmu a mágie. Tom Riddle aj Aleister Crowley si viedli magický denník. Vycestovali do Albánska za účelom vykonávania magických aktivít. Obaja používali pseudonym vo svojich životoch. Riddla aj Crowleyho sa ľudia báli oslovovať ich menom. Riddle vyrábal magické predmety v snahe o dosiahnutie nesmrteľnosti, Crowley vyrábal takzvaný parfém nesmrteľnosti. V neskoršom veku boli Riddle aj Crowley škaredí a holohlaví. Obaja zomreli v takmer rovnakom veku, a to keď mali asi sedemdesiatdva rokov.

Posledný jednorožec
Pozeral som film Posledný jednorožec z roku tisíc deväťsto osemdesiatdva. Spiaceho bieleho jednorožca unesie cigánska čarodejnica zvaná Mommy Fortuna, ktorá prevádzkuje výstavu magických tvorov.

Väčšina zvierat je však magických iba na pohľad, a ich skutočnú podobu profánni ľudia nevedia. Sú to obyčajné zvieratá, ktoré boli očarované, aby ich ľudia vnímali ako čarovné. Až na harpiu a nový prírastok - uneseného jednorožca.

Mladý čarodejník pracujúci pre čarodejnicu Mommy Fortunu jednorožca oslobodí. Jednorožec vypustí všetky zvieratá z klietok vrátane harpie, ktorá zlú čarodejnicu usmrtí.

Biely jednorožec chce nájsť svojich druhov. Dopočul sa, že ostatných jednorožcov zahnal na "koniec sveta" červený býk, ktorý je v spojení s kráľom Haggardom. Cestou do Haggardovej ríše unesú mladého čarodejníka zbojníci. Jednorožec ho oslobodí. Pridá sa k nim žena, ktorá pozná cestu do Haggardovho kráľovstva.

Keď sa ku kráľovstvu priblížia, jednorožca červený býk napadne. Čarodejník jednorožca premení na ľudskú bytosť - ženu smrteľníčku, ktorá červeného býka nezaujíma, tak ten nechá premeneného jednorožca na pokoji a odíde.

Pomocou tejto premeny sa jednorožec v ženskom tele dostane ku Haggardovi do hradu. Stáva sa však stále viac človekom a zabúda na to, kým skutočne je.

Haggardov nevlastný syn, mladý princ - hrdina, sa do jednorožej ženy zaľúbi.

Haggard je šťastný, že pomocou červeného býka zotročil jednorožcov, ktorých uväznil v mori a že sa môže na ich otroctvo pozerať. Odhalí aj jednorožiu ženu, ktorú chce tiež zotročiť, pretože ona je posledným jednorožcom.

Skupinke hrdinov na čele s jednorožou ženou, ktorá hľadá stratených jednorožcov, sa podarí odhaliť hádanku, ako sa dostať k červenému býkovi a vydajú sa za ním. Červený býk spoznal, že jednorožec má ľudskú podobu. Mladý čarodejník premení ženu opäť na jednorožca a ten zaženie červeného býka do mora. Jednorožci sú prepustení a Haggardovo temné kráľovstvo sa rozpadáva. Temnotu porazilo svetlo. Cítim z toho metaforu pre "príchod" solárneho Saturnu.

NAVŠTÍV MAGICKÝ SVET FRATERA SAEPESA TU.

---

Ďalšie informácie nájdeš na facebook stránke "Strážca poznania" - klikni tu.

KONIEC.

Autor: Mário Oláh | čtvrtek 16.2.2017 11:30 | karma článku: 15,97 | přečteno: 322x
  • Další články autora

Mário Oláh

Liber Mage & Psychonaut: Zlatý prach a zvláštny meditačný stav

Lokálny šaman prezývaný Aston Martin, ktorého som stretol na divokej undergroundovej hudobnej párty, mi daroval syntetický kryštalický prášok zlatej farby zvaný Zlatý prach.

8.12.2020 v 11:37 | Karma: 14,27 | Přečteno: 981x | Ostatní

Mário Oláh

Virtuálna realita (report)

Vďaka pranksterovi Daykillovi a Vrastislavovi sa mi naskytla vhodná príležitosť otestovať bytie v dostupnej modernej virtuálnej realite.

18.9.2020 v 13:22 | Karma: 15,57 | Přečteno: 750x | Ostatní

Mário Oláh

Klávesovo-vizuálne skeče

S hudobníckym kamarátom Špajtelom sme vytvorili súbor miniatúrnych muzikálnych videí, kde sú využité niektoré aktuálne ksichtovo-transformačné možnosti populárnej aplikácie zvanej Messenger.

14.8.2020 v 8:49 | Karma: 14,41 | Přečteno: 302x | Ostatní

Mário Oláh

Čarotajný svet budúcnosti: nevšedné futuristické vízie #3

Vďaka magickej rastline sily zvanej Yebovka sa moje vedomie ocitlo v budúcnosti a videl som veci, ktoré popisujem na nasledujúcich halucinoriadkoch.

19.7.2020 v 17:31 | Karma: 14,50 | Přečteno: 714x | Ostatní

Mário Oláh

Čarotajný svet budúcnosti: nevšedné futuristické vízie #2

Futuristické vidiny, ktoré ľudskej rase cez článok sprostredkujem, mi počas nokturnálnej meditácie premietol do predstáv bizarný démon futurizmu zvaný Kokondo, ktorý sa mi z ničoho nič zjavil pred panvou.

4.7.2020 v 14:56 | Karma: 14,36 | Přečteno: 560x | Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2196x
"Som Nikto, a predsa existujem," prehovoril Frater Neminem.

Nájdeš tu pár článkov o okultizme, satanizme, elitnej pedofílii, demiurgovi Saturnovi, tajných spoločnostiach, globálnej agende, filmovej a hudobnej agende, o psychonautických zážitkoch zmenených stavov vedomia, ďalej zväčša necudné poviedky, "poéziu", zverejnené zápisky z magického denníka Fratera Saepesa, opis snov a iné veci a rôznorodé hovadinky!
Autor si vyhradzuje právo na prezentáciu svojho pohľadu na svet.
Pre zdieľanie ďalších užitočných informácií slúži platforma na Telegrame zvaná Strážca poznania.